GE-AB ger dig ventilerande golv

En av GE-ABs tjänster är att installera mekaniskt ventilerande golv. Men vad är då detta tänker du? Jag förstår att det låter lite konstigt med ett golv med ventilation men detta är då givetvis till för att kunna hålla fukten borta och ger en behaglig inomhusmiljö. Det handlar om två typer, optivent och subfloor golvregelsystem och båda delarna kan du få hjälp med utav GE-AB.

SÅ har du problem med uppskjutande fukt, markradon eller dålig lukt från betongen i ditt hus så rekommenderar dem att man ventilerar golvet. Den första typen, optivent golv, som du också kan läsa mer om via GE-AB.se innebär att man använder en platonmatta. Det är ett samlingsnamn för alla olika typer av distansmattor. En bra sådan ger väldigt effektivt skydd mot just fukt, mögel och dålig lukt om den installeras och dimensioneras rätt.

Subfloor golvregelsystem är den andra typen som är ett snabbt och enkelt sätt att få ta del av en helt ny generation av funktionsgolv. Hela konceptet bygger på att man samlat kunskap och erfarenhet för att ta fram ett sortiment av olika regel och skruvdimensioner för att effektivt ventilera ditt golv.

GE-AB hjälper dig

Så för att bara komma ihåg, om du tycker detta känns krångligt eller främmande så handlar det om att ett ventilerat golv vill hjälpa dig ta bort fukt. Det behöver inte ta mer plats än ett vanligt och det finns lik väl golv som är ventilerade för inomhusmiljö som för utomhusmiljö. Det enda du ska komma ihåg är att det är GE-AB.se som är hemsidan där du kan läsa mer och dessutom få hjälp med att boka in en kostnadsfri konsultation redan idag! GE-AB hjälper dig och ser till att du får ett mögelfritt golv, var du än önskar.