Krånglar mopeden?

Ja, den har väl en tendens att göra det ibland, säger jag som 3-barnspappa till tre stycken härliga pojkar – alla med ett motorintresse. Men inte så stort motorintresse att dem gillar att hänga i verkstaden precis som pappa utan snarare ett intresse att visa upp häftiga mopeder på skolgården eller köra lite för snabbt över gupp för att hoppa. I början tyckte jag det var kul ändå, jag fick lite mer tid i verkstaden och det var ju inte allt för stora problem som behövde lösas. Men så började den ena efter den andra krångla mer och mer och jag fick helt enkelt nog. Jag kontaktade MC Team 1 för moped service och gav helt enkelt upp.

Min fru kallar det inte att ge upp utan snarare låta någon som har tiden göra det. Till slut hade jag helt enkelt inte tid när alla tre mopederna skulle repareras samtidigt och det var inte ens kul att ta sig ut i verkstaden efter att jag kommit hem från jobbet, jag ville mest bara ta det lugnt på soffan och kolla speedway. Med Mc Team 1s moped service så kunde jag äntligen göra det igen och det var mitt bästa beslut någonsin.

Nytta med nöje

Men visst, det drog i väg i plånboken lite istället, men bara eftersom man jämför med att jag gjort jobbet gratis på egen hand tidigare. På MC Team1 finns det många års erfarenheter av mopeder så väl som scootrar och dem löser de flesta problem som kan uppstå. Det kan också vara lika kul att köra in mopeden på service just för att stanna och snacka lite MC med grabbarna i verkstaden och helt plötsligt blev det kul igen. Det var just detta som behövdes helt enkelt för min del så jag igen kan kombinera nytta med nöje i verkstaden.