Något som sänker självförtroendet

Sedan jag var liten har jag alltid varit en väldigt trygg person. Jag har alltid umgåtts med folk jag tycker om, väldigt sällan fallit för grupptryck och för det mesta längs vägen känt mig otroligt nöjd med mig själv. Jag pushades ofta av mina föräldrar att vara mig själv och jag kan verkligen känna att jag varit det genom livet än så länge. Visst har man fallit i några gropar titt som tätt men med ett gott självförtroende har jag alltid klarat av att ta mig upp på egen hand och känt att jag tycker om mig själv oavsett.

Men så fyllde jag 24 år och hamnade snabbt i någon svacka. Jag hade precis flyttat från hemstaden Borås till Lund för att börja plugga och då small det till. Jag fick sådan problemhy med både pigmenteringar, torr hy och akne. Ansiktet gjorde nästan ont och jag klickade mig fram i panik till https://www.klinikvillastan.se för att se om dem kunde hjälpa mig med något. Självförtroendet som tidigare varit på toppen gick nu sakta men säkert nedåt och jag visste inte riktigt vem jag var längre.

Att få känna sig bekräftad

Jag menar inte att en problemhy ska orsaka dåligt självförtroende, men jag vill vara realistisk i att jag förstår att det kan göra det. När jag kom till en tjej hos Klinik Villastan så berättade hon att min hy ibland kan bli torr och irriterad när hudens naturliga barriär blir skadad. Detta kan bero på olika saker men dålig hudvårdsrutin och stress är verkligen två saker som kan sätta käppar i hjulet.

Jag fick fantastisk bra hjälp med min torra och känsliga hy hos Klinik Villastan och de var verkligen experter på alla produkter. Numera har jag köpt hem dessa och kan med andra ord på hemmaplan sköta min hudvård och dessutom må bra i mig själv.

 

Kommentarer är stängda.