Det är bra att kolla upp – för en ljusare framtid!

Ja, vi är många som går länge med att kanske inte se så bra som vi faktiskt hade kunnat. Det känns jobbigt att gå och göra en synundersökning även fast det bara tar en liten kort stund och kan faktiskt bidra till att du slipper huvudvärk och faktiskt känna att du kan se ordentligt. Till din fulla potential.

Numera finns det dessutom progressiva läsglasögon, något som kanske inte alls du vet vad det innebär. Det enda jag egentligen behöver säga är att rumsprogressiva glasögon är fantastiska! Dem kan ge dig möjligheten att läsa en bok, titta på din dator och samtidigt ha ett seende i rummet utan att behöva kika så där över bågen som mormor alltid gör eller lyfta glasögonen.

Speciellt framtagna

Just dessa glasögon från Blanc Reading är speciellt framtagna för olika situationer där man kan behöva läsa och se på datorn men också ha det här normala seendet i rummet. Dem är för det första svenskdesignade och av väldigt hög kvalitet vilket gör att man på det viset känner att det är äkta. Dem har dessutom fjädrande skalmar för en behaglig passform, något som man verkligen prioriterar som ny på att bära glasögon. Dem har dessutom sfäriska linser som är tunna och lätta och som därför blir ännu mer bekväma att bära.

Kul och nytänkande är att Blanc Reading inte låter sina progressiva läsglasögon vara dam eller herr. Just för att många glasögon just är unisex och helt enkelt passar dig oavsett om du ser dig själv som henne eller honom. Det viktiga är att du får känna känslan av glasögon som hjälper dig få en tydligare bild när du både läser, kollar på tv eller vill blicka ut i rummet. Läs mer via Blanc Readings hemsida eller kommentera här nedan så berättar jag gärna mer!

Kommentarer är stängda.